Εγώ πάντως βαρέθηκα

Το θέμα του Alexis έχει γίνει πιο κουραστικό και από τον Αλέξη Δράκο.

Όποιος δεν ξέρει τον Αλέξη Δράκο μπορεί να πατήσει το Χ πάνω αριστερά και να κάνει κάτι άλλο.

Θα έρθει ο Sanchez. Δε θα έρθει ο Sanchez. Θα πάει στην United, όχι θα πάει στην Chelsea.

Τι έχει συμβεί

Ο Χιλιανός το καλοκαίρι τα είχε βρει σε όλα με την Manchester City. Η Arsenal ( O Wenger) μουλάρωσε και, από την στιγμή που δεν έβρισκαν αντικαταστάτη, έριξε πιστολιά την τελευταία στιγμή.

Το καλοκαίρι ο παίκτης είχε απορρίψει πρόταση από την Κίνα με τρομερά χρήματα γιατί δεν του άρεσε η προοπτική. Είχε απορρίψει πρόταση της Bayern η οποία ήταν η επιλογή τόσο του ατζέντη του (Fernando Felicevich) όσο και της Arsenal γιατί δεν ήθελε να φύγει από την Αγγλία. Τέλος είχε απορρίψει και πρόταση της PSG, με καλύτερα χρήματα από αυτά που του έδινε η City, επειδή είχε δώσει τον λόγο του στον Pep.

Η City και ο Sanchez έδωσαν τα χέρια για να ξαναμιλήσουν τον Γενάρη. Η Arsenal (Ο Wenger) υποσχέθηκαν στον παίκτη να μην τον δυσκολέψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνη και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει σαν ελεύθερος από 1η Ιουνίου. Αλλά αυτό το ξέρουν όλοι

Τι συνέβη τώρα

Με το που ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος οι τρεις πλευρές (City, Arsenal, Sanchez) κάθισαν και συμφώνησαν στα £30 μύρια και το μόνο που ήθελε η Arsenal ήταν χρόνο για να υπογράψει τον αντικαταστάτη του. Μετά από λίγες μέρες ο Felicevich ενημέρωσε τους ανθρώπους της City ότι η United έχει κάνει καλύτερη οικονομικά πρόταση και για τον παίκτη αλλά και για την Arsenal.

£30 εκατομμύρια και τον Mkhitaryan. 60 εκατομμύρια για έναν παίκτη που σε δύο εβδομάδες πάει όπου θέλει σαν ελεύθερος !!! Συγνωμη αλλά αν ήμουν Arsenal κι εγώ θα δεχόμουν.

Στην City αποφασίζουν (Σωστά για εμένα) να μην μπουν σε πλειστηριασμό. Τριάντα και αν θέλετε.

Ο παίκτης

Στα όσα δημοσιεύματα γράφονται πουθενά δεν έχει γραφτεί το τι θέλει ο Sanchez. Αρχικά δεν βρίσκω λόγο να πάει σε ομάδα του Mourinho. Δεν είναι αμυντικός. Επίσης ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να τον πάρει η United είναι για να την “σπάσει” στην City. Επομένως, αν ο παίκτης ήθελε λεφτά παραπάνω θα είχε διαλέξει το καλοκαίρι την PSG ή την Κίνα. Θεωρώ λοιπόν ότι θα κρατήσει τον λόγο του. Αν δεν το κάνει θα είναι μαλάκας. Όχι γιατί γύρισε την πλάτη στον Pep αλλά γιατί θα πάει κάπου που θα “θάψει” το ταλέντο του.

Να ξέρετε ότι ακόμα και το ΟΚ να πει η Arsenal σε οποιαδήποτε ομάδα, πρέπει και ο παίκτης να δεχτεί. Υπάρχει λοιπόν και το ενδεχόμενο να τους γειώσει όλους και τελευταία μέρα να είμαστε πάνω από τον υπολογιστή και να περιμένουμε να δούμε την ανακοίνωσή ή όχι της μεταγραφής του.

Τον έχουμε ανάγκη ;

Δεν ξέρω αν έχω επηρεαστεί από το όλο θέμα αλλά δεν ξέρω αν τον έχουμε ανάγκη. Φέτος σκοράρουν οι πάντες. Δεν υπάρχει θέμα σκοραρίσματος για να έρθει ο Sanchez να βοηθήσει. Ο χαμός έγινε μετά τον τραυματισμό του Gabriel Jesus. Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει σε 1,5 μήνα. Το πρωτάθλημα, κακά τα ψέματα, έχει καθαρίσει. Άρα ο Sanchez να έρθει γιατί; Για να περάσουμε την Βασιλεία;;;  Ακόμα και αν πάμε στο χειρότερο σενάριο που θέλει τον Aguero να φεύγει το καλοκαίρι, εγώ δε θα είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή του Χιλιανού για αντικαταστάτη του. Εσείς ;;;

You may also like...

2 Responses

  1. Evan says:

    kala ta les akrivws etsi einai

  2. Τ. says:

    ….απορώ τόσο γιατί δεν πήγε σε ομάδα του Πεπ αλλά του Μουρίνιο (με ότι αυτό συνεπάγεται για ένα ποδοσφαιριστή της κλάσης του Σάντσες),όσο κ με το γιατί ο Καταλανός,δεν τον πήρε αν υποθέσουμε ότι είχε εκφρασει το ότι τον ήθελε(κ μη μου πει κανείς οτι είναι οικονομικό το θέμα)……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *