Η υγεία πάνω απ’ το ποδόσφαιρο

Η Manchester City τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχωρισθεί τον ταλαντούχο παίχτη από τις ακαδημίες της, Sinan Bytyqi, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που διαγνώσθηκε στην καρδιά του.

Ο 22χρονος Κοσοβάρος καλείται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω του προβλήματος του στην καρδιά και να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα -δυστυχώς- με άσχημο τρόπο.

Ο παίχτης των «Citizens» αγωνιζόταν στην ομάδα Κ23 του συλλόγου, συλλέγοντας μάλιστα πολύ κολακευτικά σχόλια από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την εξέλιξη του. Την προηγούμενη χρονιά βρισκόταν ως δανεικός στην ολλανδική Go Ahead Eagles και η βελτιωμένη απόδοση του ανάγκασε τον Pep να εισηγηθεί για την επιστροφή του.

 

Δυστυχώς η μοίρα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το όνειρο του, καθώς σε ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον ίδιο, του διαγνώσθηκε υπερτροφική καρδιοπάθεια κάτι το οποίο σήμαινε πως ο 22χρονος θα έπρεπε να πάρει την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί -όπου και θα γίνει- και να βάλει σε δεύτερη μοίρα την αγαπημένη του ομάδα και το ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά η Manchester City δεν θα αφήσει το γεγονός αυτό να απομακρύνει τον παίχτη, από την ομάδα που αφιέρωσε τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς είναι πρόθυμη να του δώσει θέση εργασίας στο Scouting team για τους παίχτες που έχουν δανεισθεί από τον σύλλογο σε άλλους συλλόγους, με σκοπό να καταγράφει τη βελτίωση τους και τα κατορθώματα τους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *