Ψυχοθεραπεία

Γεια, τι χαμπάρια, έχω να γράψω από το κάποτε και θα ξαναγράψω πάλι κάποτε λογικά. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά. Εγώ πέρασα μια ψυχική διαταραχή ή κάτι τέτοιο και ο γιατρός μου έδωσε ισχυρές δόσεις του φαρμάκου παίξαμε μπαλάρα. Όχι ότι τώρα είμαι καλύτερα , απλά δεν με πιάνει το φάρμακο και είπα να το πω και σε σας μην έχετε τα ίδια.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη, μετά το 3 – 0 . Είχα θέματα όπως πως παίζει έτσι ο Πεπ, γιατί νομίζει ότι είναι στην Μπαρτσα ή στην Μπάγερν και άλλα τέτοια χαζά. Ετσί αρχίζει παιδιά να το ξέρετε. Μην πείτε ποτέ κουβέντα για τον Πεπ δεν ξέρετε τι κακό πράγμα είναι. Ευτυχώς ένας φίλος γιατρός μου έδωσε το χάπι ‘παίξαμε μπαλάρα όλη την χρονιά’ και κάπως ήρθα στα λογικά μου. Άκου τώρα φταίει ο Πεπ….. και οι τοίχοι έχουν αυτιά να μην λέτε τέτοια.

Έκανα κάτι νερά πριν το Σάββατο , όταν έμαθα ότι θα παίξουμε λέει χαλαρά με την United , αλλά ευτυχώς το φαρμακάκι καλό. Μου έδωσαν και ένα με ένα περίεργο όνομα και μου είπαν μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα θα το έχεις ξεχάσει. Αυτό δεν μου έκανε καλό. Με χάλασε , υπάρχει και βίντεο για να δείτε.

Δεν είμαι καλά , το βλέπετε έτσι. Είχα συμπτώματα του τύπου, γιατί το παράτησε αυτός  ο κύριος το παιχνίδι, από πότε είναι λογικό να χάνουμε από την United και να μην μας πειράζει και τέτοια ,χαζά …. μην με ακούσει και κανένας.

Αλλά παιδιά το φαρμακάκι κάνει καλό , παίξαμε μπαλάρα , να το θυμάστε και προσοχή τι λέτε γιατί μπορεί να σας πάρουν μέχρι και τηλέφωνο. Στην αρχή στην λένε στο γκρουπ, μετά στο τσατ και στο τέλος στο τηλέφωνο, αλλά αν πάρεις το φάρμακο όλα καλά.

Τελικά μετά τον 2ο αγώνα με την Λίβερπουλ όπου είχα πάλι κάτι ανωμαλίες τύπου , καλά αυτός τώρα γιατί αποβλήθηκε δεν ήξερε, ήμουν έτοιμος για το φαρμακάκι αλλά βρέθηκε ένας δημοσιογράφος , όχι εγώ παιδιά ορκιζόμαι, ο ΑΡΔ, που είπε πάνω κάτω τα εξής.

Ο κύριος δεν λέω το όνομα του είπαμε, είναι λέει λίγο στο κόσμο του νομιζεί πως παίζει ακόμα με την Μπάγερν και την Μπάρτσα και νομίζει ότι θα νικάει μαρς. Ίσως λέει ο ΑΡΔ , όχι εγώ παιδιά, θα πρέπει να κατέβει λίγο στην γη και να δει ότι παίζει με την City , την οποία την έχουν στην μπούκα και δεν έχει την εύνοια (μην πει κανένας φανέλα, τον ήπιε) που είχε στις προηγούμενες ομάδες  αλλά αντιθέτως την κυνηγάνε FA και UEFA μαζί με τις προηγούμενες ομάδες (μην πείτε πότε μεγάλες τον ήπιατε). Ο κύριος αυτός ίσως λέει προκαλεί τον κάθε κομπλεξικό Ισπανό διαιτητή να ζήσει το όνειρο της ζωής του απόβαλλοντας τον από το γήπεδο και κατά συνέπεια να αφήσει την ομάδα γυμνή. Μην πείτε εσείς καμιά τέτοια μαλακία , στα φάρμακα θα πάτε.

Τεσπά για να τελειώνω, ο γιατρός μου είπε πως καλό είναι να μην λέω πράγματα  για τον κύριο γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί κάποιος να έχει παίξει μπαλάρα και να κάνει και μάλακιες , δεν είναι διαχειρίσιμο μου είπε.

Επίσης μου είπε να μην λέω φανέλα, μεγάλη ομάδα και άλλα τέτοια. Να λέω πάντα τι μπαλάρα παίξαμε και αν δεν τα έχω ξεχάσει όλα όταν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορώ να  τρολλάρω σαν τον πούστη.

Ας πούμε την επόμενη φορά που θα χάσουμε σπό την United  θα λέω παίξαμε μπαλάρα, έτσι αφηρημένα.

Μου είπε βέβαια ότι έχω ανοσία στο παιξαμε μπαλάρα όποτε για να μην λέω περίπλοκα πράγματα , τύπου έχει και τις ευθύνες του , καλό είναι να πάρω ένα χάπι που λέγεται πούτσα μου όλα ( έδω ο άλλος την έχει πιο βάρια από της Λιβερπουλ , θα κωλώσω εγώ?) και αν δω τα σκούρα υπάρχει και το αποχή ή κάτι σαν αυτό.

Εσείς φίλοι να πίνετε το παίξαμε μπαλάρα για να μην γίνετε σαν και μένα και μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα , όλα θα πάνε καλά.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *