Αφήστε τους να λένε

Δεν χαλάει του Jorginho.

Αγχώθηκαν κάποιοι φίλοι της ομάδας μας γιατί λένε “Χαλάει του Jorgino” γιατί “θα πάει στην Chelsea” επειδή “το έγραψαν διάφορα μέσα στην Ιταλία”.  Ότι δηλαδή αν γράψουν τα Sport του Βορρά ότι η City είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέλκα αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα αποκτήσει τον Έλληνα παικταρά.

Ήταν σίγουρο ότι από την στιγμή που ο Sarri θα πάει στην Chelsea ήταν λογικό να εμπλακεί και το όνομα τον Λονδρέζων. Ο Jorginho υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες του εμφανίσεις. Ωστόσο εκτός την καταρχήν συμφωνία που έχει επέλθει μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και της ομάδας μας, επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο Champions League και δη να συνεργαστεί με τον Pep Guardiola. Επίσης στην City τον περιμένει η θέση του βασικού ενώ στην Chelsea υπάρχουν ήδη οι Kante, Bakayoko, Drinkwater, Fabregas κοκ.

Ο Sarri επίσης ακόμα δεν έχει υπογράψει με την Chelsea και η στην Manchester City θέλουν να τελειώνουν την μεταγραφή και γι’ αυτό θα τρέξουν το θέμα.

Με λίγα λόγια το παν είναι στο τι θέλει ο παίκτης και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να προτιμάει την City. Άλλωστε όπως σας έχουμε πει, η ομάδα είναι έτοιμη  α τον υποδεχτεί.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *