Αισιόδοξος ο Guardiola για Arteta

Ο Pep Guardiola σε δηλώσεις που έκανε φάνηκε πολύ αισιόδοξος για την παραμονή του Mikel Arteta, στο πλάι του, και την ερχόμενη σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Arsène Wenger από το πάγκο της Arsenal, πολλές φήμες φέρνουν την διοίκηση των «κανονιέρηδων» να έχει βρει, στο πρόσωπο του Mikel Arteta, τον αντικαταστάτη του Αλσατού προπονητή. Ο επί δύο χρόνια βοηθός του Pep Guardiola και πρώην προπονητής της ομάδας του Λονδίνου μοιάζει ιδανικός για να την διαδοχή του, επί 22 χρόνια, προπονητή της Arsenal.

Ωστόσο, ο Mikel Arteta μοιάζει να απολαμβάνει το γεγονός ότι βρίσκεται στους «πολίτες», αλλά και το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον Pep Guardiola, με τον οποίο φαίνεται να έχει αναπτύξει μια πολύ καλή φίλια, κάτι που επιβεβαiώνει και ο ίδιος ο Καταλανός.

 

Σήμερα, ο Pep Guardiola σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ ευχάριστα με τον Arteta στο πλευρό του και πως δεν θα ήθελε να τον αποχωριστεί στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Με τον Mikel έχουμε εξαιρετική συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια στον πάγκο της City. Εκτός από καλοί συνεργάτες είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Δεν γνωρίζω, εάν όντως ισχύουν οι φήμες για ενδιαφέρον της Arsenal, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει από την ομάδα. Αν μείνει στο σύλλογο θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αν όμως αποφασίσει να φύγει δεν θα του σταθώ εμπόδιο. Θέλω το καλύτερο για τους φίλους μου και ο Mikel είναι πολύ καλός μου φίλος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *