Άλλο ένα επίτευγμα για Foden

Ο νεαρός παίχτης της ομάδας μας, Phill Foden, μέρα με τη μέρα αποδεικνύει την ποιότητα και το ταλέντο του με όσα πετυχαίνει στο γήπεδο. Σήμερα άλλο ένα επίτευγμα προστέθηκε στα credits του νεαρού και όχι άδικα.

Ο 17χρονος Άγγλος σήμερα επιλέχθηκε ως υποψήφιος για το «Young Sports Personnality of the Year», βραβείο που διοργανώνει το BBC Sports. Ο παίχτης της Manchester City από σήμερα βρίσκεται στη λίστα με άλλους εννιά υποψηφίους και «κυνηγάει» άλλη μία διάκριση στην εώς τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η χρονιά αυτή για τον παίχτη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ανάδειξη του. Ο Foden φέτος αποτέλεσε μέλος της εθνικής ΑγγλίαςU17 και την βοήθησε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο U17 στην Ινδία. Χαρακτηρίστηκε ως ο «Πολυτιμότερος παίχτης της διοργάνωσης» κάτι που επιβεβαίωσε τον τίτλο του wonderkid. Την προηγούμενη Τρίτη μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του συμμετοχή στο Uefa Champions League απέναντι στη Feyenoord. Πρόκειται για ένα από τα «μικρά» αστέρια της ομάδας που στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί με τα γαλάζια χρώματα!

Όσον αφορά τα τελικά αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας, οι τρεις καλύτεροι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στο Blue Peter στις 7 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα παρουσιαστεί με το βραβείο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Sports Personality στο BBC One στις 17 Δεκεμβρίου.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *