Τσάμπα καίει λάμπα

Περίμενα να διαβάζω τι θα πει πρώτα ο Μανώλης, πριν αρχίζω να κράζω. Όχι ότι είμαι κανένας δίκαιος άνθρωπος αλλά έτσι για τη κουβέντα ρε αδελφέ . Τσάμπα καίει λάμπα , όταν δεν μπορείς να νικήσεις την μισή Roma , αλλά μιας και διάβασα πως δεν έφταιγε το 4 – 4 – 2 να πω και εγώ την χοντράδα μου.

Σίγουρα δεν φταίει το σύστημα από μόνο του. Αν είχαμε Fernando , Fernandinho ως τα 2 box to box χαφ, τον Milner στο ένα άκρο και έναν επιθετικό που θα γυρίζει να βοηθάει στο κέντρο , ειδικά εκεί που η αδυναμία μου ( Silva ) αφήνει μεγαλύτερα ανοίγματα από το χάσμα του Καιάδα , μια χαρά θα ήταν το σύστημα. Εμείς βέβαια με περίσσια αφέλεια παίξαμε με Navas, Toure και Silva μαζί και επιθετικούς Aguero και Dzeko που γυρνάνε στο κέντρο μόνο στο ημίχρονο για να πάνε στα αποδυτήρια. Το αποτέλεσμα, ο 38χρονος και ποτέ φημισμένος για την ταχύτητα του Totti να κάνει περίπατο και να βάλει το πιο εύκολο γκολ της ζωής του μιας και ο Kompany έπαιζε κάτι μεταξύ αμυντικού χαφ και κεντρικού αμυντικού και ο τέρμας πάτησε την μπανάνα και γλίστρησε. Ευτυχώς που δεν ήταν τέρμα ο γλόμπος….

Ας είναι , η κακιά στιγμή και ευτυχώς ήταν μόνο μια. Στην επίθεση πάλι αφού μπήκαμε με επιθετική ομάδα να τους πιάσουμε από το λαιμό τι κάναμε? Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου για 90 λεπτά. Χάλια απερίγραπτα, πρέπει να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα, πιο αργοί και από τον θάνατο, απουσία δεύτερου πλάνου και τα λοιπά χιλιοειπωμένα . Ο Dzeko γιατί βγήκε δεν κατάλαβα ποτέ και ο Jovetic γιατί μπήκε τόσο αργά στο 84 ? Αν είναι να τον βάλεις , κάνε την αλλαγή πιο νωρίς .

Σε ένα μόνο πράγμα συμφωνούμε. Δεν χάθηκε τίποτα και εγώ πιστεύω όσο και εσύ και ο αρχηγός πως θα περάσουμε. Αρκεί να παίξουμε και μπάλα. Μπορεί να κράζω, αλλά μπορούμε να παίξουμε και έχουμε παίξει μπάλα στο κοντινό παρελθόν.  Δεν έχουμε παίξει στην Ευρώπη θα μου πείτε και με το δίκιο σας. Θα παίξουμε φέτος στους επόμενους αγώνες. Ο Fernando δεν έχει παίξει ακόμα στο CL , ο Mangala είναι σε περίοδο προσαρμογής και τα χαφ μας δεν θα είναι για πάντα ντεφορμέ. Σήμερα όμως Μανώλη φταις και εσύ γιατί έδειξες υπερβολική πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και εκτεθήκαμε.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *