Κάντε ένα σουτ να γίνει της …..

Δεν ήμουν σε mood να γράψω. Έπηζα την εβδομάδα που πέρασε , είχα και διάφορα το πρωί και γενικά το μόνο που δεν είχα στο μυαλό μου ήταν να γράψω για τον αγώνα. Όταν κατάφερα να κάτσω , το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω τα στατιστικά όπως κάνω πάντα. Θυμήθηκα λοιπόν τον καλό φίλο Αλέξανδρο να μου λέει για να λύσουμε το πρόβλημα του γκολ πρέπει ο Toure να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ. Η αλήθεια είναι πως τον κοίταζα σαν χαζός , δεν κατάλαβα καλά καλά τι μου έλεγε αλλά θυμάμαι να ρωτάω γιατί τώρα που παίζει και να μουρμουράω κάτι για το καλύτερο 10αρι της ευρώπης.

Εκεί μου ήρθε το κέφι να γράψω, όχι πολλά 2 γραμμές και φτάνουν. Επαφές με την μπάλα στον χθεσινό αγώνα.

Toure 150 επαφές , 2 σουτ ,1 στο τέρμα ένα γκολ.

Silva 102 επαφές , 4 σουτ, 2 στο τέρμα.

Aguero 50 επαφές , 6 σουτ, 2 στο τέρμα , ένα γκολ.

Lampard 30 επαφές , 3 σουτ , 1 στο τερμα.

Εγώ αν ήμουν τεχνικός της Αγιας Βαρβάρας και παίζαμε με τη City , θα έστηνα ένα ωραίο πούλμαν μέσα στην περιοχή και θα έλεγα στους παίκτες μου, όταν έχει την μπάλα ο Toure , o Silva και μερικοί άλλοι που βαριέμαι να γράψω, μην ασχολείστε μαζί τους , πάσα θα κάνουν. Αν μπει ο Lampard μην τον αφήσετε να πάρει ανάσσα.

Πως θα λύσουμε το επιθετικό πρόβλημα λοιπόν φίλε Αλέξανδρε, εγώ λέω με τον απλό παραδοσιακό τρόπο. Να κάνουμε και κανένα σουτ που και που ή να βάλουμε τον Jovetic που δεν φοβάται να σουτάρει και από το γάμο του καραγκιόζη. Δεν είμαι βέβαια τεχνικός , μονο στατιστικά ξέρω να διαβάζω και τα στατιστικά λένε πως ο Toure την μπάλα όταν την έχει την έχει στο ένα τρίτο του αντίπαλου γηπέδου ή στο κέντρο και πάντα στον άξονα. Εκεί δεν παίζει κανονικά αυτός που είναι πίσω από τον επιθετικό? Μπερδεύτηκα , πάω για τσιγάρο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *