Τιτιβίσματα του Altair

 FFP, Silva , Away Kit , Bruno Zucu

  • Φίλαλθλοι από Γαλλία, Βέλγιο και Αγγλία κατέθεσαν αγωγή κατά του Financial Fair Play ( FFP). Τα επιχειρήματα που θα στηρίξουν την αγωγή είναι 3. Το πρώτο είναι η δημιουργία ολιγοπωλίου ,με τις μεγάλες ομάδες του Champion League να είναι ήδη οικονομικά μπροστά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό το FFP δεν δίνει την ευκαιρία σε μικρότερες ομάδες να επενδύσουν ώστε να μπορούν να τις φτάσουν. Το δεύτερο είναι τα εισιτήρια και γενικότερα οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι ομάδες στους φιλάθλους -πελάτες θα ακριβύνουν σε μια προσπάθεια των ομάδων να βρουν έσοδα για να φτάσουν τους μεγάλους. Το τρίτο λέει πως ο ελεύθερος αναγωνισμός θεσπίστηκε στην Ευρώπη προς όφελος του πελάτη, πράγμα που το FFP στην ουσία ακυρώνει. Μαζί με τους φιλάθλους είναι και οικονομολόγοι , δικηγόροι και άλλοι επώνυμοι, ενώ ανάλογη αγωγή υπάρχει και από τον ατζέντη Daniel Striani. Το λόγο τώρα έχει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο .
  • Κάποιος γύρισε στις προπονήσεις με αρκετή όρεξη για δουλειά και δεν το κρύβει. Δείτε τι τιτιβίζει…
  • Σε εκδήλωση έκπληξη που έγινε χθες το βράδυ στην Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε η νέα εκτός έδρας  εμφάνιση. Οι φίλοι στο Facebook την έχουν δει αρκετό καιρό πριν , αλλά ας βάλουμε και εδώ μια φωτογραφία με τον αγαπήμενο Zabba.

 

  • O 19 χρόνος μέσος Albert Rusnak θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Eredivisie με την φανέλα της Cambuur . Ο μικρός πέρυσι είχε δοθεί σε Oldham και Birmingham και συνεχίζει το ταξίδι προς αναζήτηση αγωνιστικού χρόνου στην Ολλανδία.
  • Οι Ισπανοί δεν αφήνουν μέρα να περάσει χωρίς τον Zuculini . Σειρά είχε η Marca που στέλνει τον Bruno προς Valencia μεριά. Αφέρει επίσης την επιθυμία του Pellegrini να πάει ο μικρός σε ομάδα που θα μπορεί να παίξει ως βασικός.
  • Τι βαθμό θα βάζατε στις φετινές μας μεταγραφές ? Η νέα μας ψηφοφορία σας περιμένει εδώ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *