Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρoν για Stones

stones

Η παρουσία του John Stones στο ETIHAD Stadium το βράδυ της Τρίτης, φούντωσε τα σενάρια περί μεταγραφής του στην City.

Στον αγώνα της City με την Real Madrid, βρέθηκαν στα επίσημα ο John Stones και ο Ross Barkley.

Δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πήγαν να δουν έναν αγώνα Champions League” θα σκεφτεί κάποιος. Ωστόσο αν σκεφτεί κανείς το ενδιαφέρον που έχει δείξει η City για αμφότερους τους παίκτες ίσως δεν είναι τόσο απλό.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο μήνα ο Stones έχει ανέβει στην εκτίμηση των ανθρώπων της City και έχει ξεπεράσει στην προτίμησή τους τον Laporte. Σε αυτό έπαιξε σίγουρα λόγο και ο τραυματισμός του Γάλλου αμυντικού της Bilbao. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι ο ατζέντης του παίκτη έχει μιλήσει με την City και έχει υποσχεθεί να πιέσει για να γίνει η μεταγραφή. Μάλιστα θα προσπαθήσει να χαμηλώσει το κόστος της μεταγραφής αν ο Stones “εκβιάσει” την μεταγραφή του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αυτός ο “εκβιασμός” έχει ήδη ξεκινήσει.

Μήπως λοιπόν η παρουσία του στο ETIHAD είναι ένας τρόπος να πιέσει καταστάσεις ;

Τώρα για το αν θα πάρουμε και αυτόν και τον Laporte, εξαρτάται από τα πόσα χρήματα θα μπορούμε να ξοδέψουμε, όπως επίσης και από αυτό θα εξαρτηθεί για το αν θα μείνει ή όχι ο Mangala. Γιατί μπορεί ο Γάλλος τον τελευταίο καιρό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά ο Guardiola πιστεύει ότι δεν ταιριάζει στο στυλ του αμυντικού που αυτός θέλει.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *