Τα ίδια Παντελάκη μου

Πάλι θέλουμε τον Isco ; Ναι !!!

Νεα μεταγραφικά σενάρια θέλουν την Manchester City να ενδιαφέρονται και σύμφωνα με όσα μάθαμε, έχουν δόση αλήθειας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ομάδα μας έχει προσπαθήσει τρεις φορές να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο από την Real, αλλά πάντα κάτι τυγχάνει.

Σύμφωνα λοιπόν με διαφορά δημοσιεύματα ο Isco (πάλι) δεν ειναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στην Real και η City θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Μάλιστα μετά το χθεσινό του χατ τρικ στη νίκη της εθιμικές Ισπανίας με 6-1 κόντρα στην αντίστοιχη της Αργεντινής ο παίκτης δήλωσε “Στην Εθνική ομάδα ο προπονητής μου, μου δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ ότι στην Real Μαδρίτης “.

Κόλπο του ατζέντη του ή αληθινό ενδιαφέρον όμως ;

Η αλήθεια είναι ότι στο ενδεχόμενο να αποκτήσουμε τον 25χρονο κανείς δε θα έλεγε όχι. Επίσης σύμφωνα με το El Chiringuito ο παίκτης θέλει να συνεργαστεί με τον Γκουαρντιόλα.

Τα £75 που ακούγονται είναι φυσιολογικό ποσό αν σκεφτούμε το που κυμαίνεται πλέον η αγορά. Όμως στην City δεν είναι προτεραιότητα. Υπάρχει στην λίστα αλλά οι ανάγκες είναι άλλες. Σε όλους θα μας άρεσε να βλέπαμε τον D.Silva να γίνεται ο μέντορας του Isco και να του “δίνει την σκυτάλη” αλλά οι ανάγκες είναι άλλες.

Εν κατακλείδι το ενδιαφέρον ναι μεν υπάρχει αλλά αν θα δίναμε πιθανότητες θα ήταν 40% να έρθει 60% να μην έρθει. Ειδικά αν κάνει ένα super τουρνουά το καλοκαίρι και εκτοξεύσει κι άλλο την τιμή του.

You may also like...

1 Response

  1. Evan Kontopantelis says:

    Δεν έρχεται, τα ίδια και τα ιδια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *