Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει

Οι μεταγραφικές φήμες περί αποχώρησης του Jonh Stones το καλοκαίρι από την Manchester City ποικίλλουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Τις τελευταίες εβδομάδες – όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει – ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στον πάγκο των «πολιτών» και πολλές φορές, μάλιστα, στις εξέδρες του γηπέδου παρακολουθώντας την ομάδα από τα επίσημα. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα, έξω από την ομάδα, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν για πιθανή αποχώρηση του παίχτη το καλοκαίρι για άλλη ομάδα της Αγγλίας.

Ισχυρισμοί όπως «ο Pep δεν τον εμπιστεύεται πλέον», «ο παίχτης είναι στάσιμος», «ψάχνει την επόμενη του ομάδα ο Stones» διαψεύσθηκαν από την ομάδα και το προπονητή, ενώ η φήμη για πιθανή μεταγραφή απορρίφθηκε με τη φράση «ο ποδοσφαιριστής θα αποτελεί μέλος της ομάδας».

Επειδή όμως πολλά ακούστηκαν για το γεγονός ότι ο παίχτης έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα θα σας πούμε το εξής:

Ο παίχτης μετά και την διακοπή για τα φιλικά των εθνικών ομάδων γύρισε ως τραυματίας, με ισχυρό πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον κράτησε εκτός γηπέδων. Ο Άγγλος χρειάστηκε ξεκούραση, την ίδια στιγμή που οι άλλοι τρεις κεντρικοί αμυντικοί του συλλόγου προπονούνταν ασταμάτητα. Από την άλλη ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός, Aymeric Laporte, δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, ώστε να διεκδικεί κι αυτός τη θέση του βασικού. Κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή η City διαθέτει τέσσερις εξαίρετους κεντρικούς αμυντικούς (Kompany,Otamendi,Stones,Laporte) και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Άρα το ότι έχασε τη θέση του στη βασική δυάδα των στόπερ ήταν προφανές!

Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να βγάλουμε συμπεράσματα!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *