Ένα λιοντάρι για την City

O Leon Bailey βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα Manchester City.

Με τον Bernardo Silva να μετακομίσει στον άξονα και τον Gabriel Jesus να υπολογίζεται για το κέντρο της επίθεσης, η ενίσχυση στα άκρα είναι αναγκαία.

Για τη συγκεκριμένη θέση λοιπόν ο Guardiola και η ομάδα του έχουν ξεχωρίσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Bayer Leverkusen. Αριστεροπόδαρος με ικανότητα να παίζει και τις δύο πλευρές. Ταχύτατος ενώ μπορεί να παίξει και σαν full back (έχει παίξει πέντε φορές φέτος σε αυτήν τη θέση).

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια καταρχήν συμφωνία.

Η υπόθεση του όμως μόνο εύκολη δεν είναι μιας και για τον παίκτη ενδιαφέρονται η United, η Chelsea και η Liverpool. Το στο πλεονέκτημα που έχει η City (κυρίως κόντρα στις δύο πρώτες) είναι ο Guardiola και ιδιαίτερα ο τρόπος παιχνιδιού που παίζει η ομάδα. Συν τοις άλλοις άσσος στο μανίκι ακούει στο όνομα Raheem Sterling. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και τους συνδέει η κοινή τζαμαϊκανή καταγωγή.

Τέλος ένας ακόμα λόγος που έχει κάνει τόσες αγγλικές ομάδες να κυνηγούν τον παίκτη είναι επειδή προσπαθεί να πάρει αγγλική υπηκοότητα και έτσι δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Μάλιστα ο Southgate τον έχει ήδη προσεγγίσει για να είναι μέλος των “Τριών Λιονταριών” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *