Ενίσχυση στον άξονα ετοιμάζει η Manchester City.

Η καλύτερη μεταγραφή μετά τον De Bruyne.

Η Mancheseter City σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα του Julian Weigl της Dortmund και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Το όνομά του μπορεί να έχει παίξει αρκετό καιρό για την ομάδα μας αλλά ο Pep Guardiola και οι συνεργάτες του είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση του Γερμανού μέσου.

Το πρώτο ερώτημα που γεννιέται είναι αν θα αποκτηθεί και ο Weigl αλλά και ο Fred μετά και την ανανέωση του Fernadinho.

Πιθανή απόκτηση του Γερμανού λοιπόν, δεν επηρεάζει καθόλου την υπόθεση Fred,η οποία θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας μας σκέφτεται να χρησιμοποιεί λίγο πιο μπροστά τον Βραζιλιάνο της Shakhtar. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτός που φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο είναι ο Gundogan O 28 χρονος έχασε σχεδόν μία σεζόν με τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η παρουσία του στην ομάδα έχει αρνητικό πρόσημο αλλά στην προοπτική να αντικατασταθεί από τον Weigl λίγοι θα είχαν αντίρρηση. Μάλιστα παίζει το ενδεχόμενο να προταθεί στην Dortmund ως έμψυχο αντάλλαγμα μία τακτική (αυτή του επαναπατρισμού πρώην ποδοσφαιριστών της) που γενικά τη συνηθίζουν οι Γερμανοί (Kagawa, Sahin)

Αυτό που θέλουν στην City , όπως και στις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, είναι να λυθεί γρήγορα το θέμα ακόμα και πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι λόγοι είναι αφενός για να μην αυξηθεί η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη και αφετέρου το ότι φέτος στην Αγγλία οι ομάδες θα μπορούν να αποκτήσουν παίκτες μόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή μέσα Αυγούστου.

Τέλος το μεγάλο εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει η City είναι η Manchester United. Οι “κόκκινοι” ενδιαφέρονται και αυτοί για τον παίκτη σαν αντικαταστάτη του Carrick (σε πολύ καλύτερη εκδοχή φυσικά). Ο λόγος που μπορεί να δυσκολέψει την μεταγραφή είναι επειδή το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι η United μπορεί να υπερ-πληρώσει έναν παίκτη (Pogba, Alexis) για να τον πάρει από την City.

Αν τελικά καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε η ομάδας θα έχει αποκτήσει ένα φοβερό παίκτη τόσο σε φυσικά όσο και σε “εγκεφαλικά” προσόντα και σε νεαρή ηλικία. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξρι αίσιο τέλος.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *