Επιστρέφει με United

Το παιχνίδι με την Manchester United έθεσε ως το χρονικό σημείο της επιστροφής του ο Benjamin Mendy.

Ο Γάλλος αμυντικός αποκτήθηκε με πολλές προσδοκίες από την Monaco το περασμένο καλοκαίρι. Οι πρώτες του εμφανίσεις με την γαλάζια φανέλα ήταν πολύ καλές ωστόσο o τραυματισμός στο στο παιχνίδι με την Crystal Palace, μετά από μαρκάρισμα του Townsend, τον άφησε εκτός για περίπου πέντε μήνες.

Στις τότε δηλώσεις του ο Mendy έλεγε ότι θα επιστρέψει στον ημιτελικό του Champions League, μάλιστα, είχε βάλει τον Guardiola να του υποσχεθεί ότι θα φτάσουν μέχρι εκεί. Ωστόσο με δηλώσεις το στο site της Manchster City ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί ότι θα επιστρέψει πιο σύντομα.

Όταν ξεκίνησα την αποθεραπεία μου είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω στον ημιτελικό του Champions League. Αυτός ήταν ο στόχος μου, αλλά επανέρχομαι γρηγορότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψω πιο γρήγορα. Το πιστεύω. Θεωρώ ότι θα μπορώ να είμαι πίσω σε τέσσερις εβδομάδες. Δεν είναι καλό να βιαστείς να γυρίσεις. Θα πρέπει να πάρω το χρόνο μου. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα δουλεύω αρκετά και είμαι αισιόδοξος. Το derby του Manchester είναι ένας ρεαλιστικό στόχος. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε αυτό το παιχνίδι”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *