Επιστρέφει “το χταπόδι”

O Fernando παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site της ομάδας και μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να βλέπει την ομάδα από την κερκίδα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της City έκανε ένα φοβερό ξεκίνημα με την φανέλα της CIty, πραγματοποιώντας δύο εκπληκτικές εμφανίσεις με Newcastlee και Liverpool. Ωστόσο φάνηκε άτυχος στο τρίτο του παιχνίδι , αφού τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Stoke.

Αισθάνομαι καλά και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είμαι καλός θεατής, Δεν ευχαριστήθηκα τα παιχνίδια στα οποία δεν αγωνίστηκα. Ήταν ευχάριστο που πήρα χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Aston Villa”, δήλωσε ο Fernando και πρόσθεσε “Το διάλειμμα για τις Εθνικές θα μου δώσει την ευκαιρία να προετοιμαστώ για άλλη μία εβδομάδα και να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Tottenham το επόμενο Σάββατο“.

Επίσης ο 27χρονος μίλησε και για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της θέσης που παίζει για την ομάδα,

Νομίζω ότι τα κεντρικά χαφ στην ομάδα μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο επειδή θα πρέπει να βοηθάμε στην επίθεση , που είναι το στυλ της ομάδας, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην εκθέσουμε την άμυνα σε κάποια αντεπίθεση των αντιπάλων. Είτε εγώ είτε ο Fernadinho, είτε ο Yaya είτε ο Milner έχουμε την φυσική κατάσταση να ανταποκριθούμε στην θέση αλλά θα πρέπει να είμαστε και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι της ομάδας”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *