Φάπα στη μάπα

Μεταγραφική ήττα για την City. Φαίνεται να χάνει το Jorginho. Υπάρχουν ακόμα ελπίδες ;

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Την πάτησαν με τον Laporte δεν έβαλαν μυαλό.Την πάτησαν με τον Sanchez δεν έβαλαν μυαλό. Ακόμα και με τον Mahrez τον Γενάρη αλλά τίποτα.

Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες των μεταγραφών έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι και θεωρούν ότι το να παίξεις στην CIty του Guardiola είναι από μόνο του δέλεαρ για να πείσουν έναν ποδοσφαιριστή να έρθει στην ομάδα και τσιγκουνεύονται τα χρήματα.

Τελευταία περίπτωση μεταγραφικής ήττας ο Jorginho. Μέχρι πριν από δύο μέρες όλα ήταν συμφωνημένα και στην CIty περίμεναν τον ποδοσφαιριστή να γυρίσει από τις διακοπές του (την ίδια μαλακία που έκαναν με τον Dani Alves). Ξαφνικά εμφανίζεται η Chelsea, με τον Abramovich α έχει υποσχεθεί στον Mauricio Sarri τον Ιταλό μέσο, και δίνει παραπάνω χρήματα στη Napoli.

Για άλλη μια φορά η Manchester City στηρίχθηκε στο λόγο του παίκτη και αυτός μας πούλησε…

Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Napoli.

Η City ήρθε σε συμφωνία μαζί μας πριν από 15 μέρες και με τον παίκτη πριν δύο περίπου μήνες. Αν ο παίκτης προτιμάει να μείνει στο Λονδίνο εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η Cheslea δίνει περισσότερα χρήματα.”

Ο παίκτης ήδη εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου άρα όλα θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένα. Ή όχι ;;;


Τελεσίδικο δεν είναι τίποτα ακόμα. Μπορούμε να κρατήσουμε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό. Όλα έχουν να κάνουν πλέον με το τι θέλει  ο Jorginho (μιας και όπως είπε ο πρόεδρος De Laurentiis, η Napoli έχει αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας μας). Αν θέλει να πάει στην Chelsea να παίζει Europa League και να παλεύει και την τρίτη θέση μπορεί να πάει. Να μείνει και στο Λονδίνο που θέλει και να επισκέπτεται τα μουσεία.

Η όχι και τόσο έγκυρη Manchester Evening News, έγραφε πριν από λίγο ότι ο παίκτης συνεχίζει να θέλει να παίξει για τον Guardiola και την City και θα τηρήσει τον λόγο του. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξέρουμε…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *