Φεύγει η Nike, έρχεται η Puma

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών, Puma, βρίσκονται οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, Puma και Manchester City μοιάζει να έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρεία αθλητικών ειδών να αποτελεί από του χρόνου χορηγό των «πολιτών». O αθλητικός «κολοσσός» θα έχει υπ’ευθύνη του την ενδυμασία, αλλά και όλα τα προϊόντα της ομάδας. Η φανέλα της ομάδας θα κυκλοφορεί από τη νέα σεζόν με το λογότυπο της Puma το οποίο θα αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος λογότυπο της Nike.

H συμφωνία αυτή θα αποφέρει στη City – ετησίως – το ποσό των 50+ εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή 32 εκατομμύρια παραπάνω από την προηγούμενη συμφωνία με την Nike, η οποία προσέφερε στους «citizens» 18 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα στα social media έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες με πιθανές εμφανίσεις της Manchester City για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι γνώμες δικές σας!

You may also like...

1 Response

  1. Αλέξανδρος Βορριάς says:

    Η Nike είναι η μεγαλύτερη πολυεθνική στο τομέα της και έχει καταντήσει να μην έχει ανταγωνισμό. Δεν μου αρέσουν τα μονοπώλια καθώς επιτρέπουν στις εταιρίες-κολοσσούς να μην ακολουθούν τις πιο έντιμες μεθόδους είτε αυτές είναι η κακή μεταχείριση των εργαζόμενων είτε μέθοδοι επιβλαβείς για το οικοσύστημα είτε αθέμιτος ανταγωνισμός είτε οποιοδήποτε οικονομικό έγκλημα, είτε κάτι άλλο. Καλύτερα η ομάδα μας, που οικονομικά δεν στηρίζεται στους οικονομικούς μεγαλοκαρχαρίες του νεοφιλελευθερισμού, να έχει μια πιο μικρή εταιρία να την ντύνει κι όχι τον κολοσσό της Nike. H Manchester United, η οποία έχει μέτοχο τον George Soros και οι μεγαλο-ιδιοκτήτες της δανείστηκαν για τα την αγοράσουν, ίσως δεν επιλέγει την nike για να εξισοροπήσει λίγο το πόσες αθέμιτες οικονομικές πηγές τη στηρίζουν. Προσωπική γνώμη πάντα. Αν όμως η Man City μπορεί να έχει όσο το δυνατόν πιο εναλλακτικές οικονομικές βάσεις γιατί όχι; Και τέλος σχετικά με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας και την πηγή των εσόδων του, ελπίζω να συμφωνήσετε ότι δεν είναι έγκλημα το να εκμεταλευτείς τον ορυκτό πλούτο της χώρας σου για να γίνεις πλούσιος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *