Δεν ήταν δανεικός ο Frank Lampard

Με την ανακοίνωση της παραμονής του Άγγλου διεθνή μέσου στους πρωταθλητές Αγγλίας έως το τέλος της σαιζόν έγιναν γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του. Ο τεχνικός της City, Manuel Pellegrini επέμενε πως ήταν θέμα του Frank Lampard αν θα συνεχίσει στην City. Αυτό ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν υπολόγιζε καθόλου την New York City FC.

O Lampard όπως και ο Villa στην ουσία είχαν προσύμφωνο με την ομάδα της Νέας Υόρκης το όποιο θα γινόταν συμβόλαιο αρχές του 2015 όπου και θα άρχιζε η προετοιμασία της ομάδας. Άρα ο Lampard ήρθε στην City με συμβόλαιο μικρής διάρκειας κάτι που βόλευε και τις 3 μεριές. Ο Pellegrini ζήτησε να ανανεώσει έως το τέλος της σεζόν . Η Νέα Υόρκη ήθελε να ανανεώσει μέχρι μέσα Μαρτίου. Στην ουσία η Αμερικάνικη ομάδα το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να καταγγείλει τον παίκτη πως ενώ έχει προσύμφωνο με αυτούς υπογράφει με την City.Δηλαδή το υποκατάστημα να πάει στα δικαστήρια τα κεντρικά.

Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως η City δεν πλήρωσε κάτι για δανεισμό του παίκτη , ούτε πρόκειται , όπως επίσης μπορεί να υπογράψει με τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν , κρεμώντας την NYCFC η οποία τον περιμένει τον Ιούλιο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *