Καλός παίκτης ο Sane αλλά λίγο αργός

Μια ιστορία από τα ωραία που συμβαίνουν στην Λέσχη μας.

Στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Manchester City γενικά συμβαίνουν πραγματάκια ωραία σε κάθε συνάντησή μας. Με ένα από αυτά θα ασχοληθούμε στη σημερινή μας ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος ή Κωστάκης ή Τοπς βλέπει πάρα πολύ Manchester City,πολύ Barcelona και αρκετή Premier League. Δεν ασχολείται με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τότε που σταμάτησε το PRO και με Bundesliga δεν ασχολείται. Λογικό λοιπόν να μην ήξερε αρκετά καλά τον Sane όταν τον απέκτησε η Manchester City.

Ο Γερμανός ήταν για έναν μήνα σχεδόν εκτός αγωνιστικής δράσης και το ντεμπούτο του το έκανε 10 Σεπτέμβρη κόντρα στην United όταν και πέρασε σαν αλλαγή στο 59′ στη θέση του Raheem Sterling. Στο μισάωρο αυτό (αγωνιζόμενος δεξιά) έδειξε καλά στοιχεία έχοντας ταλαιπωρήσει αρκετά τον Luke Shaw.

Το παιχνίδι λήγει κερδίζουμε 1-2 και υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα στη Λέσχη μας. Ο Τοπς λοιπόν είχε δει τον συγκεκριμένο αγώνα λόγω ανωτέρας βίας . Παίρνει λοιπόν ο Τοπς λέει τα δικά του για το παιχνίδι και λέει και την εξής ατάκα

Και αυτός ο Sane μου άρεσε. Καλός παίκτης αλλά λίγο αργός !!!!!”

Η απάντηση ωστόσο δόθηκε πριν λίγες μέρες και απέδειξε πόσο στενόμυαλοι ήμαστε…

“Δεν με είχες αφήσει να τελειώσω. Ήθελα αν πωΚαλός παίκτης αλλά λίγο αργός….αν τον συγκρίνεις με ένα Lockheed SR-71 Blackbird !!!!!

You may also like...

1 Response

  1. Evan says:

    xaxaxa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *