Κανένα θέμα με Umtiti

Ο Γάλλος αμυντικός της Barcelona δεν είναι στα πλάνα του Pep Guardiola παρά τα όσα γράφονται.

Ακόμα και όσοι δεν ασχολούνται πάρα πολύ με τη Manchester CIty ξέρουν ότι η ομάδα πρέπει πάση θυσία να αποκτήσει άλλο ένα στόπερ (ειδικά αν τελικά πουληθεί ο Mangala). Σας έχουμε ενημερώσει αρκετές φορές ότι (τουλάχιστον με τις δικές μας πληροφορίες) ο εκλεκτός του Guardiola είναι ο Inigo Martinez. Ωστόσο εδώ και κάποιες μέρες έχει κάνει την εμφάνισή του το όνομα του Umtiti. Μία είδηση η οποία προήλθε από τα Ισπανικά μέσα και μετά τα αγγλικά απλά την αναπαρήγαγαν.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε η City ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο παίκτη. Kαι είναι λογικό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώνει το δίδυμο Stones και Otamendi. Ο Umtiti είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Barcelona μαζί με τον Pique. Επομένως δύσκολα ο παίκτης θα αποφασίσει να αφήσει Βαρκελώνη για να έρθει στο Μάντσεστερ. Αλλά ακόμα και να ήθελε να το κάνει, η Barca θα ζητούσε πάρα πολλά χρήματα τα οποία η ομάδα μας δεν θέλει να τα δώσει.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτήν τη στιγμή είναι ότι η συγκεκριμένη μεταγραφολογία έχει διαρρεύσει από τη μεριά του πέφτει στην προσπάθειά του να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *