Κοίτα να δεις που θα ‘ρθει τον Γενάρη

Αν η City κινηθεί γρήγορα μπορεί να προλάβει να αποκτήσει τον Fred μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί να σας είχαμε πει για τις δυσκολίες του να έρθει ο Fred μέσα στον μήνα, αλλά ο Altair είχε άλλη γνώμη. Και τον Altair να τον ακούτε.

Ο Guardiola λοιπόν έχει ζητήσει το θέμα να λήξει άμεσα μιας και θέλει να κρατάει ξεκούραστο τον Fernadinho. Ο Fred έχει ζητήσει από την Shakhtar την μεταγραφή του στην ομάδα μας και οι Ουκρανοί την έχουν μεν σεβαστεί αλλά από την άλλη προσπαθούν να το τρενάρουν για το καλοκαίρι. Η είδηση που προκύπτει και πιθανά να αλλάξει τς ισορροπίες ήρθε από τα οικονομικά sites.

Πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Ουκρανικής ομάδας, Rinat Akhmetov, έχει εκδοθεί εντολή στην Κύπρο (την οποία αρκετοί επιχειρηματίες από την πρώην Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούν ως φορολογικό παράδεισο) να παγώσουν τα περιουσιακά του στοιχεία  ύψους £580 εκατ. λόγω μία σημαντικής διαμάχης με επιχειρηματικό του αντίπαλο. Μάλιστα έχει ήδη αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν προσπάθησε να ρευστοποιήσει κάποια από την περιουσία του, όταν και του απαγορεύτηκε να πουλήσει το αξίας £136 εκατ. ρετιρέ του στο One Hyde Park. Τα δικηγορικά γραφεία ήδη έχον προειδοποιήσει ότι προσπαθεί να βγάλει τα χρήματά του έξω από την χώρα.

Επομένως αν το αφεντικό της ομάδας ψάχνει έναν τρόπο να αποκτήσει άμεσα χρήματα, τότε ίσως το να πουλήσει κάποιον παίκτη είναι μία λύση…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *