Ξαναγύρισες ε;

Και από του πουθενά έσκασε (ξανά) το θέμα Laporte.

Η μεταγραφή του Aumeryc Laporte χάλασε πέρσι την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, όταν ο Γάλλος αμυντικός αποφάσισε , λόγω του τραυματισμού του, να παραμείνει στην Bilbao έτσι ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όσοι διαβάζετε συχνά το site μας και έχετε και καλή μνήμη θα θυμάστε ότι σας είχαμε ενημερώσει από το Φθινόπωρο ότι το θέμα δεν έχει λήξει μιας ο Guardiola εκτιμάει αρκετά τον παίκτη και ότι στην City ήταν διατεθειμένοι να επανέλθουν.

Το πως προέκυψε η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος ;;; Είχαμε επισκέψεις στο ETIHAD Campus.

O Carles Puyol και ο Ivan de la Peña ταξίδεψαν στο Manchester και επισκέφθηκαν τα γραφεία της Manchester City. Οι δύσπιστοι θα πουν “ Πήγαν εκεί για να να δουν τους φίλους τους”.

Τις ημέρες που οι δύο τους βρέθηκαν στο Campus, οι Guardiola, Soriano και Txiki είχαν πάει στο Abu Dhabi για να τα πουν με το αφεντικό.

Οι λίγο πιο ψαγμένοι ξέρουν ότι δύο τους έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το μανατζεριλίκι… Ήδη εκπροσωπούν τον Barta της Dortmund και έχουν αποφασίσει να εντάξουν στο πελατολόγιό τους αρκετούς παίκτες από την Masia. Ωστόσο θέλουν να επεκταθούν και σε φερέλπιδες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ισπανία. Ένας από αυτούς φυσικά είναι o Aumeryc Laporte με τις φήμες να θέλουν ήδη να τον Puyol να τον εκπροσωπεί.

Ένα ακόμα αβαντάζ που έχει ο αμυντικός της Bilbao είναι ότι εκτός του ότι είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και σαν αριστερό μπακ που είναι κάτι που θέλει ο Guardiola

You may also like...

2 Responses

  1. Evan says:

    απο του πιθανά?

  2. Evan says:

    Επισης τι σκυλί εισαι ρε πρόεδρε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *