Λυτούς και δεμένους για Jorginho

Πως εμπλέκεται η Manchester City στη μεταγραφή του Seri στην Napoli;

Όπως σας κάναμε γνωστό, ο ιταλικός σύλλογος αναζητά τον αντικαταστάτη του Jorginho και φαίνεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του Γάλλου μέσου της Nice, Jean – Michael Seri. Για να γίνει, όμως, αυτή η μεταγραφή πραγματικότητα οι «πολίτες» έχουν βάλει το χεράκι τους. Ναι μεν προς όφελος τους, αλλά και προς όφελος της Napoli.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «citizens» για να διευκολύνουν την μετακίνηση του Γάλλου μέσου στη Napoli έχουν προτείνει τον Douglas Luiz στην Nice. Ο Βραζιλιάνος παίχτης των «πολιτών», που έπαιζε ως δανεικός στην Girona, μοιάζει να είναι αυτός που θα «θυσιαστεί» για να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η μεταγραφή του Jorginho στη City. Μάλιστα η διοίκηση των «γαλάζιων» έχει ειδοποιήσει τον Patrice Vieira – παλιό παίχτη της City και νυν προπονητή του γαλλικού συλλόγου – να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και να αφήσει την μεταγραφή του Jean – Michael Seri στην Napoli να πραγματοποιηθεί χωρίς κάποιο εμπόδιο.

 

Το γεγονός συμφέρει και την Napoli, αλλά και την Manchester City. Από τη μία οι «partenopei» θα εντάξουν στις τάξεις τους ένα πολύ καλό μέσο και αξιόλογο αντικαταστάτη του Jorginho, από την άλλη οι πρωταθλητές Αγγλίας θα κάνουν πιο εύκολο το έργο τους και θα καταφέρουν να ανακοινώσουν επισήμως την απόκτηση του Ιταλού διεθνή, τελειώνοντας με αίσιο τρόπο αυτό το… σίριαλ(!)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *