Μέχρι το 2022 ο Otamendi

Την ανανέωση συμβολαίου με τον Αργεντινό αμυντικό, μέχρι το 2022, ανακοίνωσε σήμερα η Manchester City.

Ο Nicolas Otamendi ήρθε σε συμφωνία με τους «πολίτες» και επέκτεινε το συμβόλαιο του για τέσσερα ακόμα χρόνια. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος διανύει μια πολύ καλή και παραγωγική σεζόν, «επιβραβεύτηκε» από την διοίκηση των «γαλάζιων» με την αύξηση των απολαβών του και συνάμα με την επέκταση συμβολαίου του.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, τη φετινή χρονιά, έχει 28 συμμετοχές με την φανέλα της City έχοντας πετύχει και πέντε τέρματα. Ο Otamendi στα χέρια του Pep Guardiola έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, μεγαλύτερη σταθερότητα στα μετόπισθεν, ποικιλία στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και παραγωγικότητα.

Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης μετά τη σχετική ανακοίνωση για την τετραετή ανανέωση με τους «Citizens» προέβη σε δηλώσεις λέγοντας:

Από την πρώτη μέρα που υπέγραψα περνάω πάρα πολύ όμορφα στο σύλλογο! Νιώθω πολύ χαρούμενος με την επέκταση του συμβολαίου μου. Ο στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Κάθε μέρα μαθαίνω υπό τις οδηγίες του Pep, νιώθω ευχάριστα και πιστεύω πως μπορώ ακόμα να εξελιχθώ ως παίχτης.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *