Μικρά Μικρά από την βράβευση

Διαβάστε κάποια σατιρικά που συνέβησαν στην βράβευση της Λέσχης μας την προηγούμενη εβδομάδα στο ETIHAD Stadium.

Λίγο πολύ, αρκετοί είδατε φωτογραφίες από αυτήν την μοναδική στιγμή για τους Hellenic Citizens και μάθατε για όσα έγιναν στις 10 Φλεβάρη στο Manchester.

Ωστόσο συνέβησαν και κάποια αστεία γεγονότα (αναμενόμενο με αυτούς που πήγαν) και σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά.

O σερβιτόρος

Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το σερβίρισμα μας στο Legends Suites o Rashid. Πακιστανός ή Ινδός ή κάτι τέτοιο. To αστείο στην υπόθεση είναι το πως κρατούσε τον δίσκο. Ο σωστός ο μάγκας ο σερβιτόρος (που έχει και προϋπηρεσία σε Κούκο, Αίγλη και Μουσείο) τον κρατάει στα τρία δάχτυλα. Ο Rahid όμως έβαζε τον δίσκο στον πήχη του χεριού καμπούριαζε μπροστά κι έτσι μετέφερε τα ποτά. Όσοι γνωρίζετε καλά τον Κωνσταντίνο ή Κωστάκη ή Τοπς μπορείτε να καταλάβετε το πως και πόσο συχνά σχολίαζε το θέμα.

Η Selfie

Στο Blue Carpet όπου έγινε η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας ήταν , μεταξύ άλλων, δύο κοπέλες από την γυναικεία ομάδα. H Izzy Christiansenκαι η  Georgia Stanway. Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε λοιπόν να βγάλει μία selfie μαζί τους. Αγκαλιάζονται, χαμογελάνε, 4-5 άτομα τους κοιτάζουν και τότε η Christainsen του λέει “Ναι αλλά τραβάς video” για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια

Natalie και Danny

Όταν φτάσαμε στο σημείο που θα γινόταν η απονομή γνωρίσαμε τους παρουσιαστές του City TV, Natalie Pike και Danny Jackson. Μετά τις συστάσεις ο Τάσος λέει στην NatalieΔεν περίμενα ποτέ να σε γνωρίσω από κοντά” για να πάρει την πληρωμένη απάντηση “Ισχύει το ίδιο και για τον Danny ;;;;;”

Joe Corrigan

Ο πρώτος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας που συναντήσαμε ήταν ο Joe Corrigan. Όταν του είπαμε ότι έχουμε την φωτογραφία του στην Λέσχη μας η αντίδρασή του ήταν “Είστε τρελοί ; Εμένα βάλατε; Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από εμένα” . Είχε και συνέχεια όμως. “Από που είστε παιδιά ;” μας ρώτησε “Από την Ελλάδα” απαντήσαμε “Και καλά αφήσατε τον ήλιο της Ελλάδας για να έρθετε στον κωλόκαιρο ;;;” Επίσης φάνηκε γνώστης μια και ρώταγε αν την Λέσχη την έχουμε στην Βουλιαγμένη ή την Γλυφάδα.

Peter Barnes – Tommy Booth

Και με τους δύο μιλήσαμε λίγο πριν την απονομή. Τους φάνηκε πολύ ωραίο το ότι είμαστε από την Ελλάδα, ο Barnes μας είπε μάλιστα ότι το καλοκαίρι σκοπεύει να επισκεφθεί την Κέρκυρα. Η ερώτησή του ήταν σε πια pub στην Αθήνα μαζευόμαστε. “Δεν μαζευόμαστε σε pub, έχουμε δικό μας χώρο” είπε ο Κωνσταντίνος, ελάτε να σας δείξουμε φωτογραφίες. Ο Barnes έδειξε να εκπλήσσεται, “Tommy έλα να δεις, τα παιδιά έχουν φτιάξει το δικό τους μέρος για το club. Δεν είναι φοβερό ;” με τον Booth να συμφωνεί ότι του αρέσει πολύ. O Barnes στη συνέχεια μας έδωσε την κάρτα του και ζήτησε να του στείλουμε στοιχεία επικοινωνίας έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα, στην οποία όπως μας είπε έρχεται συχνά, θέλει να μας επισκεφθεί.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *