Ο Pep τον σεβάστηκε εκείνος όχι

Τα πράγματα είναι τελείως αντίθετα απ’ ότι τα λέει ο Toure.

Σας έχει τύχει να τα έχετε με μία γκόμενα, να την χωρίζεται για τον οποιοδήποτε λόγο, αυτή να σε παρακαλάει ναμη φύγεις αλλά όταν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει επιστροφή να σε κράζει δεξιά και αριστερά.

Αυτές φίλοι μου είναι οι γυναίκες Κατίνες !!!

Κατίνα έχει καταντήσει και ο Yaya Toure.

Παικταράς αδιαμφισβήτητα !!! Ωστόσο οι χθεσινές δηλώσεις για ρατσιστή Guardiola κοκ χαλάνε πολύ την εικόνα του πριν φύγει από τον σύλλογο. Και η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει.

Δεν ξέρω τη πλύση εγκεφάλου του έχει κάνει ο Seluk αλλά όταν σραβώνει κάτι πάντα κάτι του φταίει. Έγινε όταν ο Guardiola τον είχε στείλει να προπονείτε με τις μπουλντόζες. Τότε με την τούρτα που δεν του έκοψαν κοκ. Εγώ αυτό που νομίζω είναι ότι της κοντής ψωλής της φταίνε οι μουνόψειρες.

Πολλοί ποδοσφαιριστές βγήκαν να υπερασπιστούν τον Καταλανό, Αφρικανοί και μη αλλά την πληρωμένη απάντηση την έδωσε ο Guillem Belague, ένας από τους πιο αξιοπιστους δημοσιογράφους στην Αγγλία.

Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν, ο Toure ήταν να φύγει πέρσι και ο Pep ήταν αυτός που τον κράτησε στην ομάδα. Παρά το γεγονός ότι τα εργομετρικά του θύμιζαν παλαίμαχο. Και αυτόν το χρόνο χειροτέρεψαν. Η δικαιολογία του προπονητή της Manchester City ήταν ότι αυτούς τους παίκτες πρέπει να τους σέβεσαι. Επίσης ο Guardiola ηταν αυτός που ζήτησε να γίνει γιορτή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Yaya.

O καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει. Όμως έτσι όπως το πάει ο Ιβοριανός θα τον θυμόμαστε μόνο για τα τερτίπια του και όχι για τα φανταστικά επιτεύγματά του.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *