Οι εναλλακτικές λύσεις για τον Jorginho

Αν τελικά χαλάσει η μεταγραφή του Ιταλού χαφ οι λύσεις είναι ήδη έτοιμες.

Μετά την χυλόπιτα από τον Jorginho, οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού της City πρέπει να τρέξουν για να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή σε μία θέση που “φωνάζει” ότι θέλει ενίσχυση.

Τρεις είναι οι εναλλακτικές. O Thiago Alcantara, o Mateo Kovacic και ο Mario Lemina.

Καταρχήν ο Thiago. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Bayern του έχει πει να βρει ομάδα. Επίσης ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν παρακολουθήσει περισσότερο μιας και υπάρχουν ενδοιασμοί για την φυσική και σωματική του κατάσταση. Στα θετικά το ότι έχει συνεργαστεί για με τον Guardiola. Μία μεταγραφή θεωρητικά εύκολη

Αναφορικά με τον Mateo Kovacic. Υπήρξε μια ενημέρωση για ένα ταξίδι των ανθρώπων της City στην Μαδρίτη πριν 15 μέρες. Ωστόσο τίποτα περαιτέρω δεν μάθαμε. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι. Υπόθηκε ότι θα είναι εύκολο να τον αποκτήσουμε μιας και έχει ρήτρα αποδέσμευσης £44 εκατ. ωστόσο  Marca το διέψευσε λέγοντας ότι η ρήτρα του είναι η εξαπλάσια, δηλαδή £264 εκατ. Αυτό που συνέβη και ήρθε να φουντώσει τα σενάρια για την μεταγραφή είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης σε δημοσκόπηση στο instagram μιας σελίδας οπαδών της City, ψήφισε ότι ο ίδιος θα ήταν καλή μεταγραφή για την ομάδα μας.

Τέλος ο Lemina της Southampton. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρέσει στον Guardiola. Επίσης ότι η S’otton δεν πουλάει φθηνά. Είναι η ύστατη λύση αλλά υπάρχει σαν ενδεχόμενο.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *