Οε Οε Οε Οε Ριάντ Μαχρε*

Το πρόβλημα με τον Sane κάνει την City να ψάχνει για ενίσχυση .

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα, οι ισορροπίες αλλάζουν και στην City προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει τα κακά μαντάτα ο Guardiola και τα ονόματα των Mahrez και Zaha δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Αρχικά κανένα θέμα δεν υπάρχει με το μεσοεπιθετικό της Crystal Palace. Με τον Αλγερινό όμως υπάρχει. Ρωτήσαμε και μάθαμε τα εξής.

Η πρώτη επαφή με τον παίκτη έχει γίνει και το ενδιαφέρον είναι 100% αληθινό. Ο Mahrez θέλει να έρθει (βασικά θέλει να φύγει από την Leicester από το καλοκαίρι του ’16) και έχει ήδη ειδοποιήσει τις “Αλεπούδες”.

Για να γίνει η μεταγραφή η City θα πρέπει να βάλει όμως το χέρι στην τσέπη. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για £50 συν έναν παίκτη. Ποιον παίκτη; Mangala ή τον Brahim Diaz δανεικό για ενάμισι χρόνο. τα λεφτά υπάρχουν τόσο από την μεταγραφή του Sanchez όσο και από αυτήν του Fred , που όπως είπαμε νωρίτερα θα “παγώσει” προς το παρόν.

Θα πρέπει όμως να πείσει έναν από τους δύο παίκτες να πάει στην Leicester ( να θυμίσουμε ότι λόγω Mangala χάλασε η μεταγραφή του Evans το καλοκαίρι). Επίσης θα πρέπει να πει το ΟΚ και η ομάδα του Claude Puel.

To κακό είναι ότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος για διαπραγματεύσεις, μια και λήγει η διορία για μεταγραφές αύριο το βράδυ.

Με απλά λόγια η City όντως θέλει τον παίκτη, έχει γίνει το πρώτο βήμα αλλά μέχρι εκεί. Αυτό μπορεί να λέει πολλά όμως μπορεί να μη λέει και τίποτα.

* Ποιητική αδεία το να μην προφέρουμε το ζ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *