Πιθανή αποχώρησή Mangala

Η Lyon αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο αμυντικό και η City τι θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Ο Mangala το καλοκαίρι έφτασε με το ένα πόδι έξω από την Manchester City, ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα. Παρόλα αυτά ίσως, ακόμα και το Γενάρη, να ψάξει να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του σε μία ομάδα που θα παίζει βασικός.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε αρκετά για την απόκτησή του τον περασμένο Ιούλιο ήταν η Lyon. Μάλιστα λέγεται ότι οι οι δύο ομάδες τα είχαν βρει σε όλα και η μεταγραφή χάλασε λόγω των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Οι Lyonnaise ομως δεν το βάζουν κάτω και σκέφτονται να επιστρέψουν, μιας και η λογική λέει ότι ο Mangala θα ρίξει τις απαιτήσεις του.

Ωστόσο με τους Stones και Otamendi να παίζουν συνέχεια, τον Kompany να είναι συνέχεια στα πιτς και τον Adarabioyo να μην φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο προπονητής του, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Mangala αν δεν έχει συμφωνηθεί να αποκτηθεί νέος κεντρικός αμυντικός.

Έτσι λοιπόν στην City είναι διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον της Lyon έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ο ο 28χρονος αμυντικός ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Mouctar Diakhaby.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Martin Blackburn, ο Guardiola καλοβλέπει τον νεαρό αμυντικό της Lyon τον οποίο γλυκοκοιταζουν επίσης η Chelsea και Juventus.

Πρόκειται για έναν αρκετά ψηλό αμυντικό (190cm ύψος) του οποίου το αγωνιστικό στυλ ταιριάζει στα θέλω του Guardiola. Το πλεονέκτημά του, αν τελικά αποκτηθεί, είναι ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Champions League.

You may also like...

1 Response

  1. Evan says:

    champagne emoticon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *