Πολύ καλά τα νέα για τον Silva

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι της Δευτέρα απέναντι στη Stoke City, – σημείωσε δύο τέρματα – άλλο ένα όμορφο γεγονός παρουσιάστηκε στο David Silva.

 

Ο Ισπανός διεθνής, το περασμένο Δεκέμβρη έλειπε από την ενεργό δράση, καθώς αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Το θέμα όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος μέσω των social media ήταν η υγεία του παιδιού του. Ο μικρός Mateo – έτσι λέγεται το παιδί – αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγεία εξ’αιτίας της πρόωρης γέννησής του με αποτέλεσμα να είναι αδύναμος και να μάχεται για τη ζωή του.

Μετά τον αγώνα με τους «Potters» ο David Silva, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά μ’αυτό το συμβάν, επιβεβαίωσε πως ο υιός του είναι πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Όταν παίζω μπάλα και βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να τα ξεχνάω όλα. Είναι αλήθεια πως το οικογενειακό πρόβλημα με άφησε αρκετό καιρό εκτός, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Οι παίχτες και ο προπονητής με στήριξαν σ’αυτή τη δύσκολη στιγμή! Τώρα πια, ξέροντας πως ο μικρός κάθε μέρα γίνεται πιο καλά στην υγεία του και πιο δυνατός, παίρνω δύναμη για να γίνω κι εγώ καλύτερος.

Μάλιστα, ο 32χρονος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα στο Άμπου Ντάμπι με σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία και τη Βαλένθια, για να είναι δίπλα στην σύντροφο του και φυσικά δίπλα στο γιο του Mateo που αναρρώνει μέρα με τη μέρα. Εκεί θα προπονηθεί ατομικά, έτσι ώστε να μην παρεκκλίνει από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *