Σε δεύτερη μοίρα ο Fred

Πολλά ακούστηκαν για τον Fred, αλλά τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν να παίρνουν άλλη ρώτα προς το χειρότερο.

Με αφορμή το άρθρο του ρεπόρτερ της Manchester City, Sam Lee, και πιο συγκεκριμένα με εσωτερικές μας πληροφορίες το σενάριο μεταγραφής του Βραζιλιάνου μέσου της Shakhtar μοιάζει να απομακρύνεται.

Ο πρωταρχικός λόγος της μη πραγματοποίησης αυτής της μεταγραφής, όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο mcfc.gr, είναι πως ο Pep Guardiola επιθυμεί περισσότερο την μεταγραφή του Julian Weigl παρά του Fred. H ομάδα έχει ανάγκη έναν παίχτη για αντικαταστάτη του Fernandinho και όχι ένα παίχτη που θα χρησιμοποιήσει πιο μπροστά στο σχήμα της, όπως θα έκανε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου.

Από την άλλη μεριά, οι «πολίτες» τη φετινή σεζόν βλέπουν τον Ilkay Gundogan να πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, συμμετέχοντας σε πολλά τέρματα της αρμάδας του Καταλανού έχοντας, μάλιστα, πετύχει και κάποια από αυτά. Ο Γερμανός διεθνής αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας με τη διοίκηση να δείχνει πως δεν έχει διαφορετική άποψη, έτσι ώστε να μην κινηθεί γι’άλλον παίχτη στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, η εξέλιξη του Phil Foden δεν αφήνει περιθώρια στον Pep Guardiola να τον αφήσει εκτός των πλάνων του. Θέλει να του δώσει χρόνο, το κάνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται και δεν έχει σκοπό να σταματήσει να εμπιστεύεται το μικρό «αστέρι» της City. Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Bernardo Silva, με το φετινό απόκτημα της Manchester City να δείχνει πολύ καλά δείγματα στον τρόπο παιχνιδιού του. Βέβαια φημολογείται πως ο προπονητής των «citizens», από την νέα χρονιά, θα «μεταφέρει» τον Πορτογάλο στο κέντρο, δηλαδή στη θέση όπου θα χρησιμοποιούσε τον Fred εάν τον αποκτούσε.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *