Στα «μαλακά» ο Aguero

Παρά την ήττα της Manchester City, στο χθεσινό παιχνίδι για το FA Cup, είχαμε και πολλές εντάσεις. Μία από αυτές, προκάλεσε και τη γρονθοκόπηση του Aguero σ’έναν οπαδό της Wigan.

Μετά και το βίαιο επεισόδιο που προκλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον παίχτη των «πολιτών» και τον οπαδό της Wigan, η FA έβαλε στο μικροσκόπιο την υπόθεση αυτή και όπως όλα έδειχναν ο Αργεντινός θα τιμωρούνταν πολύ βαριά για το ατόπημα του περιμένοντας να κληθεί σε απολογία από την αγγλική ομοσπονδία.

Παρόλα αυτά σήμερα «βγήκαν» στο φως βίντεο τα οποία δίνουν άλλοθι στον παίχτη της Manchester City. Στα βίντεο αυτά φαίνεται ο οπαδός της Wigan να κατευθύνεται με «άγριες» διαθέσεις προς το μέρος του παίχτη με κύριο μέλημα του να το σπρώξει. Ο Aguero λοιπόν δεν είχε να κάνει τίποτα άλλο παρά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το γεγονός αυτό θα εκθειάσει ο παίχτης αλλά και τα δικαστικά μέλη της Manchester City στην απολογία του, που η ημερομηνία της παραμένει άγνωστη ακόμα. Έτσι, ναι μεν τιμωρηθεί ο 29χρονος επιθετικός, αλλά όχι τόσο βαριά όσο περιμέναμε όλοι.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *