Συγκινητικός – πρωταθλητής – ο Silva

Μ’ένα συγκινητικό μήνυμα δικαιολόγησε την απουσία του, ο David Silva, από τη χθεσινή «παρέλαση» των πρωταθλητών.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Ισπανός μέσος της Manchester City, έστειλε ένα μήνυμα δικαιολογώντας την απουσία του από το χθεσινό εορτασμό των «πολιτών».

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter, ο παίκτης με τον μικρό του υιό αγκαλιά, συγχαίρει την ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα την ευχαριστεί για την συμπεριφορά της απέναντι του.

Συγκεκριμένα στο βίντεο έλεγε:

Γεια σε όλους! Θέλω να απολογηθώ που δεν είμαι μαζί σας για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, το staff, το σύλλογο και ειδικότερα τον προπονητή που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μου και κατάλαβαν την κατάσταση μου.

Συνέχισε αποχαιρετώντας τον Yaya Toure, λέγοντας:

Τέλος, θα ήθελα να πω κάτι στο Yaya: Φίλε σου έχω πει πως ήταν τιμή να παίζω μαζί σου. Μπορώ να πω στον μικρό μου υιό πως έχω παίξει με τον καλύτερο Αφρικανό παίκτη. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Κλείνοντας αποχαιρέτησε όλους τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του:

Και κάτι ακόμα. Θέλω να πω σε όλους σας να ευχαριστηθείτε τη σημερινή μέρα, γιατί το αξίζετε! Στους συμπαίκτες μου να έχουν μια καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Τα λέμε την επόμενη σεζόν!

Να τονίσουμε πως ο Ισπανός διεθνής βρίσκεται στην Ισπανία δίπλα στην οικογένεια του. Πολλές φορές φέτος χρειάστηκε να απουσιάζει από τις υποχρέωσεις της ομάδας, καθώς έπρεπε να είναι δίπλα στο υιό του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ευτυχώς η υγεία του μικρού Mateo έχει σταθεροποιηθεί!

You may also like...

2 Responses

  1. T. says:

    έχει βρει ήδη τη θέση του δίπλα στους Bell ,Lee,Summerbee,Doyle.Trautman….

  2. The President says:

    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *