Θα κάνει αλλαγές ο Pep

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Καταλανός σήμερα για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Southampton, έκανε λόγο για πιθανές αλλαγές κατά τη διάρκεια του χειμερινού μεταγραφικού «παζαριού».

Συγκεκριμένα στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Pep Guardiola, εκτός από την καθιερωμένη αναφορά του στα αγωνιστικά δρώμενα, μίλησε και για πιθανές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας κάνοντας λόγο για μεταγραφές την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

Η ομάδα το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι θα κοιτάξει για πιθανές μεταγραφές. Πρόκειται για το μέλλον όλων. Η ομάδα έχει μιλήσει με όλους τους παίχτες, καθώς το μέλλον τους εδώ  εξαρτάται από αυτούς. Εάν είναι χαρούμενοι ή όχι, εάν έχουν ή δεν έχουν πρόβλημα με το χρόνο συμμετοχής τους. Αυτοί θα αποφασίσουν. Έτσι θα προχωρήσει μπροστά στο μέλλον η ομάδα! Έχουμε ανάγκη παίχτες που θέλουν να μείνουν στο σύλλογο.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για τον κεντρικό αμυντικό, Eliaquim Mangala, και τα σενάρια αποχώρησης του, τόνισε:

Είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοση του! Το καλοκαίρι αποφάσισε να μείνει! Μέρα με την μέρα προπονείται πάντα για το καλύτερο και προσπαθεί να καλύψει κάποιες αδυναμίες του. Δεν αγωνιζόταν συχνά μέχρι τώρα και ουδέποτε έφερε αντίρρηση γι’ αυτό. Είμαστε έτοιμοι να τον χρησιμοποιήσουμε όταν πιστεύουμε ότι η ομάδα τον χρειάζεται.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *