Θέλει Hazard αλλά…

Για να γίνει ένας “γάμος” πρέπει να θέλουν και οι δύο μεριές.

Χθεσινό δημοσίευμα της MIrror ονομάτιζε τον Eden Hazard ως το Νούμερο ‘Ενα στόχο της Manchester City για το καλοκαίρι. Μάλιστα για να το κάνει η ομάδα μας αυτό, σύμφωνα με τον εν λόγο ρεπορτάζ, θα δαπανήσει £150 εκατομμύρια.

Και μπορεί ο SImon Mullock που έχει κάνει το ρεπορτάζ να θεωρείτε ενημερωμένος στα θέματα της City ωστόσο μία τέτοια μεταγραφή δύσκολα θα γίνει.

Καταρχήν είχαμε την απάντηση του Pep Guardiola στην συγκεκριμένη ερώτηση:

Για κανέναν παίκτη δεν έχουμε πληρώσει  £90 ή £100 ή £80 εκατομμύρια. Δεν μπορούμε να τα δώσουμε την συγκεκριμένη στιγμή. Μου έχουν πε (τα αφεντικά της ομάδας) ότι δεν μπορούμε. Και τους (υψηλούς) μισθούς, δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Ίσως στο μέλλον συμβεί”.

Από εκεί και πέρα. Το πρώτο ερώτημα που γεννάτε είναι αν η Chelsea θέλει να πουλήσει τον καλύτερό της παίκτη σε έναν άμεσο ανταγωνιστή. Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες ομάδας που λογικά θα τις προτιμήσουν οι Λονδρέζοι.

Επίσης το μείζων θέμα είναι αν θέλει ο Hazard. Αρχικά το περιβάλλον του παίκτη μιλάει για το “ρομαντικό” του χαρακτήρα του. Δύο φορές έκλεισε την πόρτα στην PSG επειδή αγαπάει την Lille και δεν θέλει να πάει σε αντίπαλό της. Πως λοιπόν θα άφηνε την αγαπημένη του Chelsa για “τα μάτια¨κάποιας άλλης ομάδας της Premier League. Επίσης το όνειρό του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι να παίξει την Real Μαδρίτης. Στα 27 του είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνει, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι η “Βασίλισσα” θα χρειαστεί ενίσχυση από “δυνατά” ονόματα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εν κατά κλείδι. H City (και να) θέλει αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον αποκτήσει.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *