Τι παίζει με Fred

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την City να κινείτε μέσα στον Γενάρη για την απόκτηση του μέσου της Shakhtar.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μίας ομάδας αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Ένας “κλεισμένος” παίκτης μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη (Laporte, Dani Alves), μπορεί από του πουθενά να εμφανιστεί μία ομάδα που να δώσει υπερβολικά πολλά χρήματα σε παίκτη που έχουμε δώσει τα χέρια (Alexis) ή ακόμα και ένας τραυματισμός είναι λόγοι που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Αναφορικά με την υπόθεση του Βραζιλιάνου Fred, σας είχαμε πει πριν λίγες μέρες, ότι City και Shakhtar δεν τα βρίσκουν στα χρήματα και είπαν να ξαναμιλήσουν το καλοκαίρι. Από τότε βγήκαν διάφορα δημοσιεύματα έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η ομάδα μας αποφάσισε από τώρα να αποκτήσει τον Fred. Μάλιστα το προχώρησαν αρκετά λέγοντας ότι ο τραυματισμός του Dleph είναι αυτός που έκανε την τριανδρία (Txiki – Soriano – Pep) να αποφασίσουν να επισπευσθεί η μεταγραφή μιας και  ο Fred είναι αριστεροπόδαρος και κάπου-κάπως-κάποτε έπαιζε και σαν αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, το πιο πιθανό σενάριο είναι να τον αποκτήσει από τώρα για το καλοκαίρι, παρά να τον αποκτήσει μέσα στον Γενάρη. Οι λόγοι είναι λογικοί..

Καταρχήν αν αποκτηθεί αυτό θα γίνει μόνο για το πρωτάθλημα μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Η City έχει διαφορά ασφαλείας που τις επιτρέπει στο πρωτάθλημα να μην έχει τόσο ανάγκη την απόκτηση κάποιου παίκτη σε αυτήν τη θέση. Τον Fernadinho μπορεί να τον ξεκουράζει ο Yaya Toure αλλά και οι Gungogan και Danilo. Η Shakhtar από την άλλη τον χρειάζεται περισσότερο μιας και ήδη έχει προκριθεί στην φάση των knock out του Τσου Λου και επειδή οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις δεν είναι περίεργο να την “κάνουμε το χατήρι” και να μείνει εκεί μέχρι τον Γενάρη.

Επίσης, ίσως και ο παίκτης θελήσει να μείνει για άλλους 6 μήνες στην Ουκρανία.  Βρισκόμαστε σε μία σεζόν μετά την οποία ακολουθεί Mundial. O παίκτης είναι στα πλάνα του Tite αλλά όχι στις πρώτες επιλογές του. Αν έρθει τώρα στην City δεν θα είναι βασικός όπως στην Shakhtar πράγμα που σημαίνει λιγότερη προβολή του παίκτη.

Αναφορικά στα δημοσιεύματα τώρα. Όλα έχουν την ίδια πηγή. Στην κυριολεξία. Τo έγραψε ο Di Margio. To αναπαρήγαγε το SKY Italia. Στη συνέχεια το Sky Sports είπε ότι σύμφωνα με το Sky Italia μπλα μπλα μπλα. Τo ΜEN είπε ότι δημοσιεύματα από την Ιταλία φέρνουν τον παίκτη όλο και πιο κοντά στην City. Και μετά οι πάντες επικαλούνται το Sky και το MEN. Domino !!!

via GIPHY

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *