Το συμβόλαιο του Laporte

Η Βάσκικη ιστοσελίδα El Correo δίνει λεπτομέρειες για την συμφωνία της City με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε, και αν δούμε τα “ντουμάνια” που έρχονται από την Ισπανία λογικά η μεταγραφή του Aymeric Laporte στην ομάδα μας δεν θ’αργήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με την El Correo είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Η Manchester City έχει ενημερώσει την Bilbao ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει το κόστος της ρήτρας του ποδοσφαιριστή.

Επίσης στο εν λόγω δημοσίευμα λέγεται ότι η ομάδας μας τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Συμβόλαιο για έξι χρόνια στα οποία ο παίκτης θα λαμβάνει 7 € εκατ (καθαρά) το χρόνο. Πάγια τακτική της City στις ακριβές μεταγραφές να προσφέρει περισσότερα χρόνια συμβολαίου για γίνεται η απόσβεση σε πιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Laporte ενημέρωσε χθες την Ομάδα του για το ενδιαφέρον της City. Η Bilbao του ζήτησε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι αλλά αυτός ήταν κάθετος για να πάει μέχρι τέλος Γενάρη.

Η επιλογή του Laporte έγινε το περασμένο Σάββατο όταν ο Pep ενημέρωσε τους Txiki και Soriano ότι δεν υπολογίζει τον Mangala και ότι δεν μπορεί να βασίζεται στον Kompany. Η επιλογή του 23χρονου προκρίθηκε αυτής του , πιο οικονομικού, Jonny Evans λόγω της ηλικίας του και της δυνατότητας εξέλιξης που έχει.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *